Artikel pilot-onderzoek naar kleine marterachtigen met Mostela’s door het Vincent Wildlife Trust in Engeland

In het voorjaar van 2018 kwamen leden van het Vincent Wildlife Trust bij de SKM op bezoek om meer te leren over het inventariseren van kleine marterachtigen. Daarmee gingen ze voortvarend aan de slag met Mostela’s om een aantal terreinen bij wijze van een pilot studie te inventariseren.

De resultaten van de pilot zijn beschreven in het artikel in Mammal Communications van de Mammal Society:

Croose, E. & S.P. Carter 2019. A pilot study of a novel method to monitor weasels (Mustela nivalis) and stoats (M. erminea) in Britain. Mammal Communications 5:7-12. The Mammal Society.